Publicat de: romanianwellness | iulie 22, 2013

Ce se intampla la o consultatie cu mine?

Am realizat (azi, intr-o discutie cu o veche colega de serviciu) ca ceea ce ofer celor care vin sa primeasca ajutorul nu este nici bine inteles, cum de altfel nu este nici pe departe perceput in mod obiectiv.

Asadar, chiar daca ceea ce pot primi cei care ma cauta le este benefic, chiar daca ceea ce au nevoie pot gasi in interactiunea dintre noi, cei care ar putea beneficia de sustinerea mea nu stiu si nu inteleg cu claritate asta; rezultatul? Cei care ajung la mine, vin ca urmare a recomandarilor unor pacienti mai vechi, care au avut asadar posibilitatea sa incerce si sa se convinga de eficienta consultatiilor mele.

Deci, ce fac?

In primul rand, te ascult… ti se pare putin lucru? crezi ca o poate face oricine? Da si nu… da, te poate asculta oricine, insa nu in acest fel. Daca ne vom intalni, vei intelege diferenta. Eu fac ascultare empatica… adica o forma de ascultare in care intreaga mea atentie iti este dedicata 100% tie, intr-un mod atotcuprinzator: mental, logic dar mai ales spiritual si energetic. Asta iti permite sa te descarci, sa refulezi, sa iti usurezi sufletul. Aici nu esti judecat, nu esti evaluat, nu esti in situatia in care ti se cer explicatii… deci e o prima parte a terapiei, prin care tu vorbesti si eu te ascult, si odata cu mine, pentru ca eu tac si te ascult cu toata atentia, te asculti si tu.

Ce se intampla in acest proces? In primul rand te linistesti… apoi mintea ta devine clara, si pe masura ce mintea ta se clarifica, impreuna gasim solutii la problemele tale; bine… nu iti voi da mura-n gura pentru ca este vorba de tine si de vindecarea si evolutia ta, tu trebuie sa te implici in proces, cu buna stiinta si cu incredere in demersul nostru comun.

De indata ce mintea s-a linistit si clarificat, putem sa ne edificam asupra nevoilor tale de terapie, si care sunt aceasta. Te voi asista in felul in care respiri, in felul in care mergi, (da! nu stiai? chiar si felul in care mergi iti influenteaza semnificativ existenta) in felul in care te exprimi, in felul in care iti construiesti comunicarea cu cei din jur, te voi asculta si-ti voi spune cum esti perceput si care este efectul tau atunci cand te afli in compania unui prieten, poate a unui strain, sau a unui grup, poate a unei partenere sau partener.

Apoi, functie de ceea ce descoperim impreuna, mergem mai departe si de aici lucrurile se complica, asa ca nu-ti voi mai da si alte detalii. Va trebui sa descoperi singur.

In activitatea mea eu combin ascultarea empatica cu tehnicile de respiratie, de relaxare, cu meditatia si rugaciunea.

Cu ce te alegi? Pai e simplu: De cele mai multe ori, cei care vin la mine la consultatie vin cu ce credeau ei ca trebuie sa rezolve, si descopera ca au cu totul altceva de rezolvat. Asadar vin cu asteptari diverse, si pleaca cu EXACT CE AU TREBUINTA!!!

Trebuie sa platesti? Nu!
Este indicat sa faci o donatie daca esti multumit de ceea ce ai primit, la finalul consultatiei, si asta din respect fata de munca mea si fata de efortul pe care tu insuti l-ai depus ca sa vii la consultatie, si sa urmezi recomandarile mele.

Deci cat platesti? iti recomand sa platesti ca la psiholog. Este binevenita suma pe care o poti plati, atat timp cat o faci din toata inima. Nu este un tarif, este o donatie, deci nu este o conditie pentru a primi consultatia.

Daca totusi vrei ca in existenta ta sa existe si astfel de oameni, care sa-ti deschida calea catre noi orizonturi existentiale, atunci trebuie sa stii ca si noi mancam, si avem o viata omeneasca, deci si noi avem trebuinte, pe care sa le onoram. Asa cum poti plati o sticla de vin bun, un pachet de tigari canceroase sau un bilet la opera, tot asa poti face si o donatie dupa ce parcurgi aceasta experienta. Hai ca nu e nici greu, nici complicat!

Te astept cu drag! 🙂

Nicolaie

Sa nu uit: Ma gasesti in Bucuresti, si stabilim ce si cum la telefon 0744 540 900 sau pe e-mail: stoiann@yahoo.com.

Ne vedem in Bucuresti, sau pe messenger sau skype 🙂


Răspunsuri

  1. Reblogged this on Fii Bucurie.

  2. […] P.S.: click daca doresti mai multe informatii despre Nicolae Stoian :https://romanianwellness.wordpress.com/2013/04/22/ce-se-intampla-la-o-consultatie-cu-mine/ […]

  3. O sedinta de terapie cu Niculaie? Liniste, constienta, usurare, libertate interioara,evolutie spirituala. Calea catre vindecare(in toate sensurile posibile) incepe imediat ce va vedeti cu el.


Lasă un comentariu

Categorii