Publicat de: romanianwellness | mai 29, 2011

Fericirile Biblice – sens si semnificatii profunde

Multumim din suflet participantilor la prezentarea de vineri 3 iunie 2011, Fericirile Biblice, sens si semnificatii profunde.

Discutia, meditatia si exercitiile parcurse cu aceasta ocazie sunt inca un pas inainte in evolutia noastra spirituala.

Pentru cei ce si-au dorit sa participe la eveniment insa nu au avut posibilitatea, cat si pentru cei care doresc sa „ia pulsul” acestei prezentari pentru a decide daca vor participa la urmatoarele prezentari, am postat extrase din discutii pe blog-ul creat pentru aceste evenimente:

http://fiibucurie.wordpress.com

va invit cu drag sa vizionati aceste fragmente din prezentare.

Iubire si Gratie Divina,

Unitate in Diversitate!

SN

 

 

Iubiti prieteni,

Asa cum am promis, am ales tema urmatoarei prezentari: Fericirile Biblice – Sens si semnificatii profunde.

Prezentarea va avea loc asadar in Timisoara, Vineri 3 Iunie 2011 intre orele 18.30 – 20.30, in sala DOREMI Pentru copii, str 16 Decembrie 1989 nr.8, Ap 15, in piata Maria, vis-a-vis de statuia Fecioarei Maria.

Pentru rezervare, am rugamintea sa anuntati telefonic intentia de a participa la 0744 540 900 sau e-mail: stoiann@yahoo.com, pana in ziua de vineri 03 Iunie 2011, cel tarizu la orele 16.00.

Intrarea este libera; va invitam sa oferiti – la alegere – donatii pentru sustinerea cheluielilor conexe evenimentului, precum si pentru sustinerea de evenimente viitoare.

Cele 9 fericiri biblice sunt expresia evolutiei Hristice dinspre dreptate spre iubire, dinspre puterea exterioara a sinelui catre puterea interioara a sufletului, dinspre polaritate spre integrarea contrastelor.

Iata deci 9 fericiri care vin sa continue si sa intregeasca misiunea celor 10 porunci;

Discutia de vineri se va desfasura in binecuvantarea si protectia Domnului nostru Iisus Hristos si a Maicii Domnului si va fi interactiva, deschisa spre expresie, meditatie si rugaciune.

Vom parcurge pe rand discutiile, si apoi meditatii legate de iertare si eliberarea de negativ prin tehnici de relaxare,de respiratie specifice, vom rosti impreuna in grup rugaciunea Isihasta (Rugaciunea Inimii) un prim pas pentru a realiza coborarea mintii in inima; vom face exercitii de conectare la sinele superior, purificare si armonizare intre personalitate si suflet.

Va astept cu drag sa va inscrieti; de asemenea va invit sa comentati spre completare, edificare sau clarificare acest anunt.

Iubire si Gratie Divina,

Unitate in Diversitate!

Stoian Nicolaie

Terapeut Extrasenzor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: