Publicat de: romanianwellness | martie 7, 2012

Atelier Meditatie karmica

 Dragilor,

 Va invit Miercuri in 7 Martie 2012 la Centrul Holistic Soma, situat in Bucuresti, Str Anton Pann Nr 17 intre orele orele 19:00 – 20:00 la Meditatie Karmica.
Alte detalii despre locatie si serviciile pe care le ofera centrul holistic Somaputeti gasi pe: www.holisticsoma.ro pentru cei care veti participa pentru prima data, cateva cuvinte despre meditatia karmica:
Meditatia Karmica este o forma de meditatie ghidata de terapeut, dinamica, ce se produce din pozitia in picioare, in care sectiunile de ADN divin sunt activate.
Activarea ADN-ului divin se produce cu ajutorul vibratiilor inalte si a unui nivel de energie intens, prin interventia initiala a terapeutului, si ulterior prin autoactivarea si autoconectarea individuala.
Avand unele zone de frontiera cu Tai Chi, Qigong, Raja Yoga si nu numai, meditatia karmica denumita si meditatie interna corporala, este o forma de meditatie ghidata, ce activeaza energia chi, creste vibratia si tot odata nivelul de energie al practicantilor, si genereaza o stare de bucurie interioara, relaxare si echilibru.
Meditatia karmica se poate desfasura zilnic sau frecvent, fiecare sedinta de meditatie avand calitatea de a creste nivelul de constienta si de a cataliza evolutia spirituala a practicantului.
Folosind vibratia si chi-ul terapeutului la inceput pentru initiere, fiecare invata sa se conecteze la propria sursa universala de energie, si sa se incarce energetic, ridicandu-si vibratia si tot odata nivelul energetic, incarcandu-si si echilibrandu-si pe rand diverse zone ale corpului fizic si ale sistemului energetic.
Astfel se normalizeaza si se acordeaza centrii energetici (chakrele) se ascut si se potenteaza simturile.
Frecvent, dupa o practica sustinuta, practicantul incepe sa manifeste extrasimturi, avand o perceptie a prezentului, a lumii exterioare si interioare improspatata si mult mai puternica.
Practica frecventa (2-3 ori pe saptamana) imbunatateste calitatea somnului, creste capacitatea intelectuala si stimuleaza inteligenta emotionala, facilitand o imbunatatire semnificativa a relationarii cu lumea inconjuratoare; de asemenea, practica indelungata duce la vindecarea sau ameliorarea semnificativa a unor boli cronice, tot odata generand o imunitate crescuta, prin activarea si reglarea functionarii Timusului, glanda controlata de chakra Anahata, cunoscuta si ca chakra inimii.
Meditatia Karmica se poate practica atat individual cat si in grup, practicarea in grup avand rezultate semnificativ mai bune, prin efectul de sinergie generat de grupul de meditatie. Va invitam sa explorati aceasta experienta, lasandu-va sa decideti daca doriti sa deveniti practicanti sau de ce nu, sa deveniti practicanti si sa va alturati grupului de meditatie karmica.
Puteti veni singuri sau insotiti de prieteni.
Pentru participare va invitam sa contribuiti cu o donatie de minim 33 lei
Sumele donate sunt menite sa acopere cheltuielile conexe evenimentului si sa sustina derularea evenimentelor viitoare.
Va rugam sa rezervati participarea :
  • pe e-mail, la adresa office@holisticsoma.ro
  • sau la nr. tel. : 0731.010.818 pentru a va asigura loc in sala.
Numarul de locuri al salii este limitat – aproximativ 25 de persoane.
 
Va asteptam cu drag!
 
Stoian Nicolaie si Centrul Holistic Soma
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: