Publicat de: romanianwellness | mai 23, 2013

Atelier Expresia si manifestarea Karmei in planul fizic

Nicolaie Stoian –Terapeut Extrasenzor si echipa RAM INFO SERV va invita joi 23 mai 2013 intre orele 18.30 – 20.30 la Meditatie karmica, si o discutie cu tema Karma, Liber arbitru, si Destin la sediul RAM INFO SERV Calea Mosilor nr. 124, et 1, ap. 2, interfon 002 (Armeneasca, In zona din spatele Bursei de Valori)

Financial-Karma

Discutam despre:

Expresia si manifestarea Karmei in planul fizic

Felul in care Karma limiteaza si influenteaza Liberul arbitru
Cum se poate concilia Karma cu liberul arbitru, in vederea construirii constiente a destinului personal.

Meditatia Karmica este o forma de meditatie ghidata, dinamica, ce se produce din pozitia in picioare, in care sectiunile de     ADN divin sunt activate.
Activarea ADN-ului divin se produce cu ajutorul vibratiilor inalte si a unui nivel de energie intens, prin interventia initiala a terapeutului, si ulterior prin autoactivarea si autoconectarea individuala.
Avand unele zone de frontiera cu Tai Chi, Qigong, Raja Yoga si nu numai, meditatia karmica denumita si meditatie interna corporala, este o forma de meditatie ghidata, ce activeaza energia chi, creste vibratia si tot odata nivelul de energie al practicantilor, si genereaza o stare de bucurie interioara, relaxare si echilibru.
Meditatia karmica se poate desfasura zilnic sau frecvent, fiecare sedinta de meditatie avand calitatea de a creste nivelul de constienta si de a cataliza evolutia spirituala a practicantului.
Folosind vibratia si chi-ul terapeutului la inceput pentru initiere, fiecare invata sa se conecteze la propria sursa universala de energie, si sa se incarce energetic, ridicandu-si vibratia si tot odata nivelul energetic, incarcandu-si si echilibrandu-si pe rand diverse zone ale corpului fizic si ale sistemului energetic.
Astfel se normalizeaza si se acordeaza centrii energetici (chakrele) se ascut si se potenteaza simturile.
Frecvent, dupa o practica sustinuta, practicantul incepe sa manifeste extrasimturi, avand o perceptie a prezentului, a lumii exterioare si interioare improspatata si mult mai puternica.
Practica frecventa (2-3 ori pe saptamana) imbunatateste calitatea somnului, creste capacitatea intelectuala si stimuleaza inteligenta emotionala, facilitand o imbunatatire semnificativa a relationarii cu lumea inconjuratoare; de asemenea, practica indelungata duce la vindecarea sau ameliorarea semnificativa a unor boli cronice, tot odata generand o imunitate crescuta, prin activarea si reglarea functionarii Timusului, glanda controlata de chakra Anahata, cunoscuta si ca chakra inimii.
Meditatia Karmica se poate practica atat individual cat si in grup, practicarea in grup avand rezultate semnificativ mai bune, prin efectul de sinergie generat de grupul de meditatie.
Pentru participarea la meditatie sugeram contributia personala individuala cu o donatie de 35 de lei; cei ce nu pot dona aceasta suma vor face o donatie in masura posibilitatilor.
Va asteptam cu drag sa confirmati participarea telefonic la numarul 0744 540 900 sau pe e-mail la adresa: stoiann@yahoo.com sau ris_srl@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: