Publicat de: romanianwellness | iulie 1, 2013

O noua zi, un nou inceput: Cum ne facem alegerile?

Dragii nostri,

Va asteptam joi 4 iulie 2013 la Meditatie Karmica si un nou atelier spiritual cu Nicolaie Stoian, cu tema: O noua zi, un nou inceput: Cum ne facem alegerile?
Atelierul se va desfasura intre 0rele 18.30 si 20.30 la Ram Info Serv, Calea Mosilor Nr 124, et 1, Bucuresti, in zona Armeneasca, in spatele Bursei de Valori Bucuresti.

Discutam despre:

  • Realitatea personala
  • Programare si deprogramare mentala
  • Intuitie
  • Asumarea realitatii prezente ca rezultat al propriilor alegeri
  • Cum lucram cu realitatea obiectiva pentru a ne optimiza viata si a ne cataliza evolutia personala

Participantilor le sunt rezervate doua tehnici secrete despre cum sa ne activam si folosim intuitia atunci cand ne facem alegerile.

Dupa prezentare vom parcurge o meditatie karmica ghidata.
Ce este meditatia Karmica? Cunoscuta si sub numele de meditatie de autoreglare celulara sau meditatie interna corporala, meditatia karmica este o forma de meditatie ghidata, dinamica, ce se produce din pozitia in picioare, in care sectiunile de ADN divin sunt activate.

Activarea ADN-ului divin se produce cu ajutorul vibratiilor inalte si a unui nivel de energie intens, prin interventia initiala a terapeutului, si ulterior prin autoactivarea si autoconectarea individuala.

Avand unele zone de frontiera cu Tai Chi, Qigong, Raja Yoga si nu numai, meditatia karmica denumita si meditatie interna corporala, este o forma de meditatie ghidata, ce activeaza energia chi, creste vibratia si tot odata nivelul de energie al practicantilor, si genereaza o stare de bucurie interioara, relaxare si echilibru.
Meditatia karmica se poate desfasura zilnic sau frecvent, fiecare sedinta de meditatie avand calitatea de a creste nivelul de constienta si de a cataliza evolutia spirituala a practicantului.

Folosind vibratia si chi-ul terapeutului la inceput pentru initiere, fiecare invata sa se conecteze la propria sursa universala de energie, si sa se incarce energetic, ridicandu-si vibratia si tot odata nivelul energetic, incarcandu-si si echilibrandu-si pe rand diverse zone ale corpului fizic si ale sistemului energetic.
pentru mai multe detalii despre meditatia karmica puteti accesa linkul.

Pentru participarea la prezentare si meditatie sugeram contributia personala individuala cu o donatie de 35 de lei; cei ce nu pot dona aceasta suma vor face o donatie in masura posibilitatilor.

Pentru confirmarea participarii sau pentru programare de consultatii private, sunati la numarul 0744 540 900 sau trimiteti e-mail la adresa: stoiann@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: