Acordaje

 Aceasta pagina a fost creata in dorinta de a acorda sprijin celor care vor sa-si echilibreze si  sa-si armonizeze centrii energetici, afectati la majoritatea oamenilor de modul de viata, de anturajul socio-energetic, de gandurile si de obiceiurile cotidiene.

 Fiecarei chackre ai corespunde un nivel de constiinta (vezi pagina Chakre pentru detalii) ea regasindu-se tot odata intr-un spectru de vibratie, pe care omul obisnuit le percepe prin simturile sale, in ordinea frecventei lor, raportate la starile de agregare percepute, astfel:

Pipaitul pentru materia compacta si vibratiile de frecventa foarte joasa, care genereaza senzatii interpretate ca si dur, moale, aspru, matasos, pufos, alunecos, ascutit, rotunjit, cald sau rece, ud sau uscat, etc.

Gustul preia si interpreteaza prin senzatii caracteristicile materiilor lichide gusturile, acru, sarat, dulce, amar, iute si combinatiile dintre ele

Mirosul preia si interpreteaza moleculele avand o stare de entropie si vibratie mai ridicata, prezentate sub forma gazoasa

Auzul preia doar vibratiile, interactiunea cu materia facandu-se doar la nivelul vibratiei sonore

Vazul preia de asemenea vibratii de o frecventa si mai intensa, fara a intractiona cu materia in mod direct

Exista multe alte simturi, insa ele sunt constientizate arareori de catre oamenii obisnuiti, fiind utilizate si dezvoltate in special de persoanele ce practica discipline spirituale si care inteleg si percep existenta planurilor subtile.

Forma cea ma eficienta de a transmite vibratiile si a ne acorda centrii energetici prin intermediul simturilor uzuale, este utilizarea de sunet si lumina, ceea ce va propun in clipurile prezentate in continuare.

In ordinea lor, ele corespund celor 7 centri energetici, incepand cu chakra radacinii – muladhara si culminand cu chackra coroanei – shahashrara, fiecarui centru corespunzandu-i, asa cum spuneam, un spectru de frecvente specific in sunet si lumina.

Pentru un efect optim va recomand utilizarea castilor stereo.

Reclame

Responses

  1. excelent

    VB

  2. ASTAZI A FOST O ZI DEOSEBITA pentru mine si cei de alaturi ,deoarece v-am cunoscut si am intrat in contact cu toate realizarile dvs.SUNT UNICE !
    FELICITARI ! si mai ales MULTUMIRI ! pentru darurile dvs.catre semeni ,sunt exceptionale aceste ACORDAJE ,eu le voi folosi de cate ori am nevoie .
    FITI BINECUVANTAT !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: