Meditatie

Explicatii despre meditatia transcedentala

Om Mani Padme Hum

Meditatie Ghidata

Reiki

 Ce este Reiki?

Cuvântul japonez „REIKI” înseamnă”energie vitală (ki) de provenienţă spirituală (rei)”. În Occident s-a popularizat denumirea de „energie universală”, pe care am preluat-o şi noi. Energia REIKI este o energie de natură necunoscută ştiinţei actuale, dar care există şi se manifestă în mod clar prin efectele sale benefice asupra fiinţei umane.

REIKI este ştiinţa şi arta utilizării energiei universale în beneficiul propriu şi al celorlalţi. Cu ajutorul ei vrem să înfrumuseţăm natura şi viaţa, vrem să curăţim oamenii de relele pe care ei le suportă, le gândesc şi le fac.

Energia universală vine din Cosmos şi ne străbate pe toţi, dar unii o receptează mai mult, iar alţii mai puţin. Printr-un tratament REIKI se restabileşte circulaţia normală a energiei în organism şi se completează necesarul de energie curată. Energia universală inundă, diluează energia uzată şi o împinge pe traseele energetice, eliminând-o din corp.

REIKI este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului şi minţii, întrucât energia universală acţionează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului (fizic, eteric, astral, mental, cauzal).

dupa Răzvan Petre, profesor de Reiki

Va recomand, pentru a putea beneficia de efectul frecventelor vindecatoare sa folositi casti stereo.

Qi Gong

Qigong-ul reprezinta multitudinea tehnicilor din sistemul practicilor energetice traditionale chinezesti. El este o disciplina spirituala, o practica terapeutica, o stiinta a vietii.

Gandurile, actiunile si caracterul constitue compunenta morala. Gandurile si faptele morale trebuie sa coexiste, trebuie sa se determine si sa se intretina unele pe altele. Impletind perseverent aceste doua componente, in timp, ele iti vor construi un caracter ales.

Intelegerea ce se dezvolta prin Qigong nu este una rationala, inteligenta ci una sufleteasca, intuitiva, netributara prejudecatilor, unui anumit tip de educatie sau limitelor de ordin social.
Experientele pe care le va avea practicantul ii vor permite sa perceapa energia, sa faca schimb cu energetic cu exteriorul, sa o dirijeze si sa o distribuie armonios.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: